Need For Speed Payback (XBOX ONE) (Rabljeno)

14,99 €
Z DDV
Količina
0
Na zalogi

Izkusite nov hit arkadne vožnje. Ena od najbolj prodajanih serij videoiger na svetu, Need for Speed, se vrača na sceno z močnim nastopom v novem hitu arkadne vožnje, igri Need for Speed Payback.

V podzemnem svetu doline Fortune je vašo ekipo razdelilo izdajstvo in združila želja po maščevanju zločinskemu združenju Hiša, ki vlada igralnicam, kriminalcem in policajem v mestu. V tem skorumpiranem raju za kockarje so stave visoke in Hiša vedno zmaga.

Igrajte v raznolikem in zahtevnem svetu kot Tyler (dirkač), Mac (zabavljač) in Jess (šofer). Vsak voznik mora sodelovati v dirkah, misijah in izzivih, da si prisluži spoštovanje podzemlja v dolini, ter sodelovati v zadnji dirki, da končno porazi Hišo.

Vaš avtomobil je v središču vsega, kar počnete. Oblikujte edinstvene vozne izkušnje z bolj obsežnimi prilagoditvami zmogljivosti in videza kot kdajkoli prej. Priganjajte jih do skrajnjih meja, ko bežite pred policaji v epskih bitkah. Pomerite se neposredno z drugimi dirkači po cesti ali izven nje po kanjonih, puščavah, hribih in v mestu.

Dvignite vložke s polaganjem dodatne valute v igri na vse dogodke, izzive in misije, da povečate dobičke. Vendar lahko prav tako vse izgubite. Nenazadnje se lahko prek priporočil Autolog povežete in tekmujete s svojimi prijatelji in prvič tudi s potencialnimi rivali ter se ponašate z doseženimi rezultati. Vaša lestvica vodilnih se bo napolnila z drugimi igralci s podobnimi sposobnostmi, da boste lahko videli, kje se uvrščate med igralci po vsem svetu.

Od norih tatvin do uničujočih bitk z avtomobili in osupljivih nepredvidljivih trenutkov – igra Need for Speed Payback je adrenalinska pustolovščina z akcijsko usmerjeno vožnjo, ki vas bo držala na robu sedežev.

Electronic Arts
Rabljeno

Need For Speed Payback...

14,99 €