XBOX 360 Slim 250gb Rgh (Obnovljeno)

119,99 €
Z DDV
Količina
102
Na zalogi

Izboljšani Xbox 360 se ponaša z novo obliko, gumbi na dotikin brezžično povezljivostjo

Xbox 360 Slim je že iz škatle pripravljen za Kinect. Igralna konzole nove generacije je narejena v najsodobnejši 45nm tehnologiji zaradi česar je šepetajoče tiha in se ne pregreva.

Nova oblika

Drzno oblikovano ohišje z gumbi na dotik so največji čar nove igralne konzole. Poleg HDMI izhoda je na novo integriran Wi - Fi, ki omogoča brezžično povezavo, optični audio izhod (Toslink), Kinect vhod in pet USB 2.0 vhodov. Ogromen trdi disk je na voljo za nalaganje in shranjevanje iger, dodatkov za igre, glasbe, fotografij in HD filmov.

Zagotovljena kompatibilnost

Xbox 360 Slim deluje z vsemi Xbox 360 igrami, starejšimi kontrolerji in vso dodatno opremo. Če želite prekopirati profile iz starejšega Xboxa je potrebno dokupiti Xbox 360 Slim Hard Drive Transfer Kit.

Xbox Live

Brezžično ali žično se povežite na Internet, kjer lahko s prijatelji iz vsega sveta igrate igre, si pošiljate sporočila in celo prijavite na vaš Facebook račun. Na Xbox Live Marketplace lahko kupite igre, dodatke za igre, HD filme in serije.

Multimedija

Xbox 360 podpira predvajanje HD filmov v ločljivosti 1080p, DVD filmov in DivX filmov, tudi preko zunanjega diska. Lahko ga tudi povežete na računalnik in predvajate glasbo, gledate filme ali slike direktno iz računalnika.

V paketu

  • Xbox 360 Slim
  • 250GB trdi disk
  • Xbox 360 Slim brezžični kontroler
  • Napajlnik
  • HDMI kabel
Microsoft
Obnovljeno

XBOX 360 Slim 250gb Rgh...

119,99 €