Rage 2 (PS4) (Rabljeno)

19,99 €
Z DDV
Količina
0
Na zalogi

V divjo puščavo vnesite pokol, kaos in pravico. Po padcu asteroida, ki je popolnoma zdesetkal 80 % svetovnega prebivalstva, se je civilizacija zmanjšala na brezpravno puščavo, kjer se neprizanesljive in krvi željne tolpe klatijo po odprtih cestah, tiranska oblast "The Authority" pa skuša zavladati z jekleno pestjo.

Kot Walker, poslednji vojak v puščavi in edina grožnja njihovi nadvladi, ste bili oropani svojega doma in prepuščeni sami smrti. Sedaj pa imate priložnost, da stvari postavite nazaj na svoje mesto: v prvoosebni igri v odprtem svetu z absurdnim spopadom z vozili pustošite za pravico in svobodo in v svet, poln nastajajoče norosti, s super močmi vnašate kaos.

V boju proti sadističnim bandam divjajte po neusmiljeni puščavi, da bi našli orodja in tehnologijo, ki jih potrebujete za nadvlado zatiralne oblasti "The Authority".

Igra Rage 2, ki združuje izvorno prvoosebno strelsko igro razvijalcev id Software in mojstrovino odprtega sveta razvijalcev Avalanche Studios, vas vabi, da z uporabo zbirke nadgradljivega orožja, uničujočimi močmi Nanotrite in načinom "Overdrive" povzročite ogromno škodo – imate možnost, da svoje orožje potisnete preko normalnih mehaničnih zmožnosti.

V igri lahko uporabljate pester nabor robustnih in za puščavo primernih vozil, vse od monster truckov pa do žirokopterjev, ki so kot nalašč za dirkanje skozi pustinjo, in se bojujte za oblast nad vsemi večjimi teritoriji proti okrutnim frakcijam blaznežev, mutantov in pošasti.

V iskanju oblasti "The Authority" potujte po prostrani in pisani pokrajini, od bujnih džungel in nepredvidljivih močvirij do s soncem obsijanih puščav. Na razpolago imate pravo orožarno, da se lahko borite za vsak centimeter prostrane puščave.

SCEE
Rabljeno

Rage 2 (PS4) (Rabljeno)

19,99 €