Horizon Zero Dawn Complete Edition (PS4)

18,99 €
Z DDV
Količina
0
Na zalogi

Še ena izmed težko pričakovanih iger v letu 2017 prihaja od razvijalcev Guerilla games, kateri so med drugim odgovorni za serijo iger Killzone. Gre za novo igro z odprtim svetom in ogromno mapo v katerem bomo odkrivali skrivnosti, nova orožja in opremo, in kar je najpomembneje - poizkušali preživeti.

Zgodba se odvija v post - postapokaliptičnem svetu, vsaj 1000 let po apokalipsi v kateri je nek večji dogodek z obličja zemlje izbrisal večino človeštva. V igri bomo prevzeli ženski lik Aloy - e, ki se spretno bori proti sovragom. V vlogi le teh srečamo robotske dinozavre (plot zgodbe še ni znan, zato še ne vemo natančno kaj natančno se je zgodilo da robotski dinozavri hodijo po obličju zemlje), kar igralcu lahko že vnaprej povzroča skrbi.

Kot da dinozavri ki jih poznamo iz jurskega parka še ne bi bili dovolj zastrašujoči, imajo roboti v igri poleg svoje velikosti še mnogo drugih orožij s katerimi se vas nameravajo znebiti - lasersko vodene izstrelke, strojnice in debel oklep...Po zgledu ostalih iger z odprtim svetom nas bo igra vodila skozi zgodbo s sistemom nalog, veliko pa bo tudi odkrivanja orožij in novih lokacij. Preizkusite se proti futurističnim robotom, v prostranem odprtem in nevarnem svetu.

Horizon Zero Dawn Complete...

18,99 €