Uncharted 4 A Thiefs End (PS4) (Rabljeno)

9,99 €
Z DDV
Količina
0
Na zalogi

Uncharted 4 A Thiefs End - je četrta in hkrati zadnja igra v seriji izjemno priljubljenih (prvi trije deli so do sedaj dosegli skupno število kar 21 milijonov prodanih izvodov) akcijskih iger UNCHARTED, ki so bile ustvarjene s strani Naughty Doga ekskluzivno za konzole PlayStation.

Zgodba je časovno postavljena 3 leta po dogodkih iz igre UNCHARTED 3 DRAKES DECEPTION. Nathan Drake, vsaj tako se zdi, za vedno opusti lov na zaklade. Toda ne mine veliko časa, ko ga že čaka naslednja pustolovščina. Njegov brat Sam išče pomoč, da bi rešil lastno življenje in Nathanu ponudi pustolovščino, ki se ji ta ne more upreti in je tako prisilno spet vržen nazaj v svet ropov. Na lovu za že dlje časa izgubljenim zakladom angleškega pirata Henryja Averyja, se Sam in Nathan odpravita na iskanje Libertalie, piratskega raja, ki se nahaja globoko v gozdovih otoka Madagaskarja.

UNCHARTED 4 A THIEFS END bo igričarje poslal na potovanje po vsem svetu, preko džungelskih otokov, velikih mest in zasneženih vrhov. Vse to zaradi iskanja Averyjevega zaklada. Igra prinaša Nathanovo najbolj čudovito pustolovščino, ki bo preizkušala njegove meje zmogljivosti, odločnost in bo navsezadnje pokazala, kaj vse je Nathan pravzaprav pripravljen storiti, da reši svoje najbližje.

Uncharted 4 A Thiefs End...

9,99 €