PlayerUnknowns Battlegrounds (PS4) (Rabljeno)

18,99 €
Z DDV
Količina
0
Na zalogi

Bodite vi poslednji preživeli? Storite, kar je treba, da povečerjate slavnega piščanca (chicken dinner) v preživetvenem, strelskem fenomenu.

S padalom skočite na izdajalsko bojišče, na katerem vas bo ščitila zgolj lastna bistroumnost, ter plenite opremo in prelisičite sovražnike v tem smrtonosnem preživetvenem načinu. Ustvarite najboljšega vojaka iz ničesar ter preskusite svoj pogum proti do 99 drugim igralcem na treh edinstvenih zemljevidih.

Le eno življenje. Le ena priložnost za zmago na igro. Pustošite sami ali pa se lotite izziva v skupini največ štirih igralcev in si povečajte možnosti preživetja – in slave.

Kaj je PlayerUnknowns Battlegrounds?

PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) je spletna večigralska akcijska strelska igra, v kateri se 100 igralcev pomeri med seboj v intenzivnem smrtonosnem boju, v katerem preživi le eden.

Uživajte v številnih igralnih načinih po meri, vključno z vojnim načinom, v katerem lahko ponovno oživite, zmagate pa z zbiranjem točk, ali pa vadite svojo tehniko na enoigralskem strelišču za začetnike.

Raziščite tri zemljevide. Potopite se v vlažne deževne gozdove ali izdajalske okupirane otoke in izkoristite edinstvene značilnosti sebi v prid.

Silovit boj. Pograbite najboljše orožje, ki ga lahko najdete v občudovanja vredni zbirki ostrostrelskih pušk, pištol in celo ponev.

Predvajajte v slogu. Prilagodite svoj lik in orožje, da boste resnično izstopali iz množice, ali pa se pomešajte med njo, da se skrijete.

Microsoft
Rabljeno

PlayerUnknowns...

18,99 €