Jurassic World Evolution (PS4) (Rabljeno)

29,99 €
Z DDV
Količina
0
Na zalogi

Postavite se v osrčje enega od največjih nizov filmov v zgodovini in zgradite lastni park Jurassic World. Prevzemite nadzor nad vsakodnevnimi opravili na legendarnem arhipelagu Muertes ter preoblikujte tihi otok v največjo turistično atrakcijo tako, da oživite čudoviti, ogromni in nevarni svet dinozavrov.

Igra Jurassic World Evolution predstavlja novo poglavje v uradni filmski mitologiji ter vas postavi v vodilno vlogo na najslavnejše turistične atrakcije v filmskem svetu.

Oglejte si širšo sliko. Uporabite orodja za natančno upravljanje ali se spravite na teren in se soočite z izzivi na tleh ali pa v zraku. Razširite svoje otoke in izberite lastno popotovanje v povsem novi zgodbi z ikoničnimi liki iz tega niza. Na dosegu roke imate desetletja zgodovine tematskega parka Jurassic.

Igrajte se z življenjem. S pomočjo bioinženiringa ustvarite dinozavre, ki razmišljajo, čutijo in se inteligentno odzivajo na svet okrog njih. Spreminjajte življenje na genetski ravni in svojim dinozavrom omogočite edinstveno vedenje, lastnosti in videz, ki bodo pritegnili nove obiskovalce k atrakcijam, da boste lahko financirali svoje globalno iskanje izgubljenega DNK dinozavrov.

Razširite se na nova območja. Preoblikujte otoke Matanceros, Muerta, Pena, Sorna in Tacaño z zmogljivimi orodji za preoblikovanje terena in gradnjo ter raziščite lastni svet Jurassic World za volanom terenskega vozila ali iz pilotske kabine svojega helikopterja.

Frontier Developments
Rabljeno

Jurassic World Evolution...

29,99 €