Hitman 2 Steelbook Edition (PS4) (Rabljeno)

29,99 €
Z DDV
Količina
0
Na zalogi

Spremenite svet v orožje in kot agent 47 improvizirajte pri pripravi slehernega atentata.

Agent 47 je spet tu. Potujte po vsem svetu in sledite ciljem po eksotičnih lokacijah v igri Hitman. Od sončnih ulic do temnih in nevarnih deževnih gozdov nihče ni varen pred najbolj smrtonosnim morilcem na svetu – agentom 47.

Pripravite se na vrhunsko in napeto vohunsko zgodbo, v kateri morate odstraniti izmuzljiv lik Shadow Client in razkriti obstoj njegovih enot, vendar se vse za vedno spremeni, ko odkrijete pravo identiteto svojega cilja in resnico o preteklosti agenta 47.

V kompleksnih okoljih odprtega sveta imate neskončno možnosti za ustvarjalnost pri odstranjevanju ciljev, zato igra Hitman 2 prinaša optimirano in vznemirljivo izkušnjo sveta eksekucij.

Svet je vaše orožje. Pri načrtovanju in izvedbi popolnega atentata uporabite vse, kar vas obdaja, ter s prikritim delovanjem, sabotažami in vsem, kar je vmes, pretvorite svojo ustvarjalnost v smrtonosno orožje.

Odprti svet eksekucij. Igra Hitman poleg popolnoma nove zgodbe vključuje tudi nove misije, tvegane naloge Elusive Targets in še več brezplačne vsebine v živo, zato lahko na različne načine preskusite svojo ubijalsko ustvarjalnost.

Ostrostrelski izzivi s prijatelji. Prvič v zgodovini franšize lahko igrate s prijatelji v povsem novih načinih igranja, kot je na primer sodelovalni način Sniper Assassin.

Igrate lahko sami kot agent 47 ali v sodelovanju s prijateljem v vlogi likov Knight in Stone.

WARNER BROS INTERACTIVE
Rabljeno

Hitman 2 Steelbook Edition...

29,99 €