Call Of Duty Black Ops 4 (PS4) (Rabljeno)

14,99 €
Z DDV
Količina
0
Na zalogi

Call of Duty Black Ops 4 - ponuja najglobljo in najbolj strateško večigralsko izkušnjo v tem nizu, vključno z ogromno »zombi« izkušnjo, ki se začne že prvega dne in bo vključevala trikrat več pustolovščin.

Novi tekmovalni način Blackout je navdihnjen z bitkami za preživetje, znanimi kot »battle royale«, in združuje like, lokacije, orožja in opremo iz celotnega niza v preživitvenem boju. Vsemu temu je dodan edinstven pridih igre Black Ops.

Prenovljeno večigralstvo se odvija med epizodama Black Ops 2 in Black Ops 3. Ponuja več izbire, nagrajuje več različnih slogov igranja za še bolj intenzivno in tekmovalno izkušnjo.

Igra Black Ops 4 vsebuje niz novih in prenovljenih specialistov, ki imajo različne bojne profile in sposobnosti. Vsi imajo lastno orožje in opremo, zato jih lahko kombinirate na osnovi sloga in načina igranja, kar doda nov nivo strateškega ravnanja in ustvarjalnosti v ekipi.

Boj je bolj taktičen in tekoč kot kdajkoli prej večigralstvo je prizemljena izkušnja, v katerem so odpravljeni neverjetni skoki in tek po stenah iz predhodnikov. Hkrati smo predstavili nov, ročni sistem zdravja, ki bi moral zagotoviti bolj strateško igranje, saj boste morali bolj previdno izbrati čas za regeneracijo zdravja.

Večigralstvo v igri Black Ops 4 poudarja ekipno taktično igranje, ki nagrajuje vse igralne sloge, ki prispevajo k uspehu ekipe, in ne samo prispevkov posameznikov. Igralci lahko združijo svoje talente z drugimi igralci in dosežejo večkratnih svojih sposobnosti, zato bo ekipno sodelovanje prevladalo nad igralci, ki igrajo na lastno roko.

Znani liki in lokacije v načinu Blackout bodo na voljo klasični igralni junaki iz prejšnjih iger Black Ops na ogromnem bojišču z lokacijami, ki so navdihnjene z najbolj priljubljenimi večigralskimi bojišči iz niza Black Ops, kar vključuje ikonični območji Nuketown in Firing Range.

Klasična orožja in vozila v načinu Blackout bodo na voljo klasična orožja iz niza Blacks Ops z različnimi vrstami streliva in opreme, ki jih igralci lahko zbirajo po vsem bojišču. Igralci bodo lahko tudi našli in vozili terenska vozila, plovila in zrakoplove

Call of Duty Zombies

Za 10. obletnico načina Call of Duty Zombies vam igra Black Ops 4 zagotovi največjo zombi izkušnjo doslej s tremi polnimi doživetji ob izidu.

Blood of the Dead

To doživetje je razširitev za priljubljeno izkušnjo Mob of the Dead. V njej boste srečali izvirne

ACTIVISION BLIZZARD
Rabljeno

Call Of Duty Black Ops 4...

14,99 €