Thrustmaster Eswap X Green Color Pack WW

54,99 €
Z DDV
Ta paket je zasnovan za igralce, ki želijo zmagati, izboljšati svojo uvrstitev in povečati svojo raven zmogljivosti.Thrustmaster z navdušenjem ponuja paket modulov ESWAP X GREEN COLOR PACK, navdihnjenih s kamuflažno barvo, za kontroler ESWAP X PRO, k
Količina
0
Razprodano

Ta paket je zasnovan za igralce, ki želijo zmagati, izboljšati svojo uvrstitev in povečati svojo raven zmogljivosti.

Thrustmaster z navdušenjem ponuja paket modulov ESWAP X GREEN COLOR PACK, navdihnjenih s kamuflažno barvo, za kontroler ESWAP X PRO, ki uporabnikom omogoča, da razširijo svoje igralno območje udobja.

Moduli z novimi oblikami in teksturami vam omogočajo, da premaknete svoje meje in dvignete svoje igranje na naslednjo stopnjo - s 7 moduli in dvema dodatnima pokrovčkoma mini palic.

ESWAP X GREEN COLOR PACK vsebuje analogno mini palico naslednje generacije (NXG): MINWICK MODUL ESWAP S5GC NXG. Te nove mini palice zagotavljajo večjo natančnost in daljšo življenjsko dobo v primerjavi s prejšnjimi mini palicami Thrustmaster. Igralci bodo uživali boljšo fizično odpornost (+ 33%), izboljšano natančnost ponovnega centriranja (+ 66%) in s podvojeno življenjsko dobo vgrajenih gumbov za mini palice (+ 100%) v primerjavi s prejšnjimi mini palicami v Thrustmaster's nabor igralnih plošč.

Lastnosti:

  • Ta izdelek je uradno licenciran za Xbox Series X | S in je združljiv tudi z Xbox One in osebnim računalnikom (Windows 10).
  • Nova mini palica naslednje generacije (NXG): daljša življenjska doba in večja natančnost
  • Izredno natančni moduli in akcijski gumbi z minimalnim odzivnim časom
  • Tehnologija T-MOD in funkcija vroče zamenjave omogočata zamenjavo modula s katerim koli drugim - kadar koli v igri
  • Izredno gladki stranski ročaji s teksturo »kože breskve« za popolnoma novo upravljanje
  • Brezplačna programska oprema za igralce Xbox in PC (Windows 10): prilagodite vse pomembne nastavitve igralne plošče (prednastavitve iger, remapiranje, občutljivost, vibracije itd.)

Podatki

Tip izdelka
Gaming dodatki
Vrsta izdelka
Dodatki
Nov izdelek

Thrustmaster Eswap X Green...

54,99 €