Thrustmaster Eswap Led Orange Crystal Pack Emea Version

54,99 €
Z DDV
Thrustmaster ESWAP LED ORANGE CRYSTAL PACK je paket 7 modrih modulov z osvetlitvijo, naslednja generacija, mini palice NXG, vroča zamenjava, ki je združljiv z ESWAP PRO CONTROLLER, PS4 / PCVpadljiv paket prozornih, osvetljenih modulov za igralno ploš
Količina
0
Razprodano

Thrustmaster ESWAP LED ORANGE CRYSTAL PACK je paket 7 modrih modulov z osvetlitvijo, naslednja generacija, mini palice NXG, vroča zamenjava, ki je združljiv z ESWAP PRO CONTROLLER, PS4 / PC

Vpadljiv paket prozornih, osvetljenih modulov za igralno ploščico ESWAP PRO CONTROLLER (naprodaj posebej) podjetja Thrustmaster.

Različne oblike in teksture omogočajo igralcem popolnoma novo vodenje - s 7 moduli in 2 dodatnima pokrovčkoma mini palic.

Ta izdelek je uradno licenciran za PlayStation 4, popolnoma funkcionalen z ESWAP PRO CONTROLLER in združljiv s PS4 in PC (Windows 10).

Značilnosti:

  • Nastavljiva funkcija osvetlitve ozadja (3 različne ravni)
  • Tehnologija T-MOD in funkcija vroče zamenjave omogočata zamenjavo modula s katerim koli drugim - kadar koli v igri
  • Izredno natančni moduli in akcijski gumbi z minimalnim odzivnim časom
  • Brezplačna programska oprema za igralce PS4 in osebnih računalnikov (Windows 10): prilagodite vse pomembne nastavitve igralne plošče (prednastavitve iger, remapiranje, občutljivost, vibracije itd.)

Podatki

Tip izdelka
Gaming dodatki
Vrsta izdelka
Dodatki
Nov izdelek

Thrustmaster Eswap Led...

54,99 €